گروه علمی:مسوول بخش میکروبیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی گفت: رژیم غذایی در تقویت سیستم ایمنی بدن و ابتلا به بیماریها و ویروس کرونا نقش بسیار موثری دارد و میتوان با دریافت مواد غذایی سالم، بدن را در برابر بسیاری از بیماریها مقاوم کرد.هنگامه صعودی اظهار داشت: بدن ما به گروه هایی ...
گروه علمی: مصرف قرصهای ویتامین نه تنها هدر دادن پول است بلکه نوعی آسیب به سلامتی است.ا ز اوایل دهه ۱۹۰۰بیماریهایی ناشی از کمبود ویتامین رویت نشده است. بنابراین این روزها بعید است که کسی به طور جدی کمبود ویتامین یا به اصطلاح فقر ویتامین داشته باشد و نیاز به مصرف قرصهای ویتامین ...
گروه علمی: نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، دریافت یک نوع ویتامین در سال اول زندگی میتواند به جلوگیری از چاقی در دوره بلوغ کمک کند.نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، دریافت مقادیر بالاتر ویتامین دی در سال اول زندگی میتواند در برابر چاقی در دوره بلوغ کمک کند.براساس مطالعهای ...
گروه علم و فناوری: مطالعه محققان دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند نشان داده است، مصرف منظم منابع غذایی غنی از ویتامین C در بزرگسالان، باعث افزایش احساس سرزندگی و بهبود عملکرد مغز میشود.این مطالعه بر اهمیت مصرف منابع غذایی غنی از ویتامین C و بخصوص کیوی تاکید میکند. به گفته محققان، کسانی که ...
گروه علمی: : یک رژیم غذایی متعادل که حاوی 13 ویتامین ضروری است می تواند به حفظ سلامت مو و تقویت آن کمک کند.اگرچه هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد ویتامین ها به صورت منفرد می توانند موجب رشد سریعتر مو شوند، اما کمبود برخی ویتامین های خاص می تواند با ریزش مو یا نازک و شکننده شدن تارهای مو در ارتباط ...
گروه علمی: گرچه وجود تمام ویتامینها و مواد معدنی برای بدن ضروری است؛ ولی نیاز بدن در هر فصل به ویتامینها متفاوت است.با تغییر فصل پوست به اصطلاح دچار استرس میشود. خشکی پوست و مو، ترک پوست، احساس خارش، پوسته شدن واحساس زبری در پوست و گاهی ریزش مو، از مهمترین عوارض فصل پاییز و شروع ...
گروه علمی: امروزه بسیاری از افراد به دلیل نداشتن برنامه غذایی مناسب و حساسیت به مصرف برخی از مواد غذایی، هنگام مراجعه به پزشک ملزم به مصرف برخی از قرصهای ویتامین در طول روز هستندتا جایگزینی برای جذب ویتامینها و مواد معدنیمورد نیاز باشد، اما مسئلهای که بسیاری از افراد با آن روبه...
گروه علمی: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره مصرف انواع ویتامین و مواد غذایی به منظور داشتن پوستی سالم و شاداب توضیحاتی داد.نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره داشتن پوستی سالم و شاداب اظهار کرد: هیچ غذای خارق العادهای وجود ندارد که باعث ایجاد پوستی سالم یا شاداب شود.او افزود: همیشه ...
گروه علمی: بدن خانمها، آرام آرام از دهه سی، شروع به یکسری تغییرات میکند و مهمترین نکته در سلامت زنان در این دوران رساندن کافی ویتامینها و مواد معدنی به بدنشان است. نکته اصلی این جاست که بیشتر خانمها نمیتوانند از یک رژیم غذایی سالم، شامل میوه و سبزیجات ...
گروه علمی: احتمالا با ویتامین D به عنوان یک ماده مغذی کلیدی که به جذب کلسیم در بدن و حفظ سلامت و قدرت استخوان ها کمک می کند، آشنا هستید، اما این ماده مغذی در واقع دسته ای است که شامل چندین ترکیب شیمیایی مختلف می شود. رایجترین ترکیبات ویتامین D شامل ویتامین D2 و D3 می شوند که از منابع طبیعی مختلفی ...
گروه علمی: داشتن پوست صاف و شفاف آرزوی هر خانمی است. خیلی از ما حاضریم برای داشتن صورت بدون لک و آکنه، هزینههای گزافی انجام دهیم و از انواع کرمهای روز و شب استفاده کنیم، غافل از اینکه راههای سادهتر و کمهزینهتری مثل اضافه کردن یکسری ویتامین به برنامه ...
گروه علمی: شاید شنیده باشید که ویتامین Dدر محافظت از سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از جدی شدن بیماریهایی مانند کرونا مهم است. از سوی دیگر ویتامین Cبرای مقابله با التهاب که سیستم ایمنی بدن را ضعیف میکند بسیار عالی است.
گروه جامعه: این روزها با شیوع کروناویروس اهمیت تقویت سیستم ایمنی بدن بیش از پیش درک میشود اما متاسفانه بیشتر افراد ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن خود را دریافت نکرده و تصور میکنند تنها با مصرف زیاد برخی میوهها مانند پرتقال این نیاز برطرف میشود، حال آنکه بدن به مصرف طیف وسیعی از میوهها و ...
گروه جامعه: دانشیار تغذیه بالینی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف ویتامینهای A،C،D ،روی و زینک موجب افزایش سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از ویروس کرونا میشود.
گروه سلامت: یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه وظیفه محافظت از بدن در برابر انواع میکروبها همانند باکتری، ویروس و عوامل بیماریزا به عهده سیستم ایمنی است، گفت: به طور کلی سلامت بدن در گرو سیستم ایمنی سالم و قوی است.
گروه علمی: رژیم های غذایی گیاهخواری و وگان روش هایی بسیار سالم برای غذا خوردن هستند. آنها با فواید سلامت مختلف و کاهش خطر اضافه وزن، بیماری قلبی، و حتی برخی انواع سرطان پیوند خورده اند.